Strouhanka kukuřičná s lupínky 200g

  • bez lepku
  • nenasakuje tuk, nepřipaluje se
  • křehkost a křupavost obalovaných surovin
  • dobře přilne

Složení: kukuřice, sůl 
Extrudovaný výrobek


Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota: 1485 kJ / 356 kcal

Tuky: 0,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 74,0 g
z toho cukry: 1,6 g
Vláknina: 7,8 g
Bílkoviny: 7,5 g
Sůl: 0,3 g      


TIP jak použít:

  • vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů
  • k zahušťování omáček, mletých mas
  • pro odlehčení bramborových knedlíků a těst

Příprava ve fritéze:

  • - při 170 °C po 2,5 minutách začne strouhanka zlátnout, po 3 minutách je plátek masa zcela propečený
  • - při 190 °C po 1,5 minutě začne strouhanka zlátnout, po 2 minutách je plátek masa zcela propečen

Příprava na pánvi:

- na rozpáleném tuku pečeme 2,5 - 4 minuty po obou stranách, podle síly masa

Příprava v konvektomatu:

- program smažení