Strouhanka kukuřičná s lupínky

  • bez lepku
  • nenasakuje tuk, nepřipaluje se
  • křehkost a křupavost obalovaných surovin
  • dobře přilne

Složení: kukuřice, sůl 


Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota:

1485 kj/356 kcal

Tuky:
z toho nasycené mastné kyseliny:
Sacharidy:
z toho cukry:
Vláknina:
Bílkoviny:
Sůl:      

0,9 g
0,3 g
74 g
1,6 g
7,8 g
7,5 g
0,3 g


TIP jak použít:

  • vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů
  • k zahušťování omáček, mletých mas
  • pro odlehčení bramborových knedlíku a těst

Příprava ve fritéze:

  • - při 170 °C po 2,5 minutách začne strouhanka zlátnout, po 3 minutách je plátek masa zcela propečený
  • - při 190 °C po 1,5 minutě začne strouhanka zlátnout, po 2 minutách je plátek masa zcela propečen

Příprava na pánvi:

- na rozpáleném tuku pečeme 2,5 - 4 minuty po obou stranách, podle síly masa

Příprava v konvektomatu:

- program smažení