Strouhanka kukuřičná křupavá

  • bez lepku
  • nenasakuje tuk, nepřipaluje se
  • křehkost a křupavost obalovaných surovin
  • vyniká svou zlatou barvou

Složení: kukuřice 78%, cizrna 


Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota:

1553 kj/ 372 kcal

Tuky:
z toho nasycené mastné kyseliny:
Sacharidy:
z toho cukry:
Vláknina:
Bílkoviny:
Sůl:      

1,8 g
0,1 g
72,3 g
0 g
9,9 g
10,5 g
0 g


TIP jak použít:

  • vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů
  • k zahušťování omáček, mletých mas
  • pro odlehčení bramborových knedlíku a těst

Příprava ve fritéze

  • - při 170 °C po 2,5 minutách začne strouhanka zlátnout, po 3 minutách je plátek masa zcela propečený
  • - při 190 °C po 1,5 minutě začne strouhanka zlátnout, po 2 minutách je plátek masa zcela propečen

Příprava na pánvi:

- na rozpáleném tuku pečeme 2,5 - 4 minuty po obou stranách, podle síly masa

Příprava v konvektomatu:

- program smažení