Strouhanka kukuřičná křupavá 200 g
- bez lepku
- nenasakuje tuk, nepřipaluje se
- křehkost a křupavost obalovaných surovin
- vyniká svou zlatou barvou
Složení: kukuřičná mouka, cizrnová mouka
Extrudovaný výrobek
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1526 kJ / 361 kcal
Tuky: 3,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
sacharidy: 71,4 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 6,1 g
Bílkoviny: 8,5 g
Sůl:
1 g
TIP jak použít:
- vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů
- k zahušťování omáček, mletých mas
- pro odlehčení bramborových knedlíků a těst
Příprava ve fritéze
- - při 170 °C po 2,5 minutách začne strouhanka zlátnout, po 3 minutách je plátek masa zcela propečený
- - při 190 °C po 1,5 minutě začne strouhanka zlátnout, po 2 minutách je plátek masa zcela propečen
Příprava na pánvi:
- na rozpáleném tuku pečeme 2,5 - 4 minuty po obou stranách, podle síly masa
Příprava v konvektomatu:
- program smažení