Obalovací směs italská

  • bez lepku
  • vhodná pro bezvaječnou dietu
  • vhodná pro obalování, smažení
  • již není potřeba vajec

Složení: cizrnová mouka (cizrna, kukuřice), bramborový škrob, kukuřičná mouka instantní, sůl, provensálské bylinky (oregano, koriandr, saturejka, rozmarýn, tymián, bazalka) sušená petržel.  


Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota:

1432 kj  

Tuky:
z toho nasycené mastné kyseliny:
Sacharidy:
z toho cukry:
Vláknina:
Bílkoviny:
Sůl:      

2,5 g
0 g
62,4 g
0 g
7,3 g
11,3 g
1,7 g


TIP na přípravu:

  • navlhčené a osolené maso obalíme v italské směsi. Rukou dobře přitlačíme a smažíme nebo fritujeme při teplotě 180°C dozlatova. Můžeme i péct v troubě, jen lehce potřené olejem.