PROTEINOVÉ "MASO"

VYSOKOPROTEINOVÝ HRACHOVÝ IZOLÁT

  • vysoký obsah bílkovin - 77,5 g  na 100g
  • žádná aditiva
  • vegan
  • velmi chutné

Složení: Hrachový protein izolát 87%, hrachová mouka žlutá.

Extrudovaný výrobek


Naše proteinové maso, vyrobené pouze z hrachu, bez přidaných "éček", může být Vaše skvělá alternativa klasickému mletému masu. Proteinové maso lze tvarovat, takže si můžete připravit šťavnaté rostlinné hamburgery a kuličky, nebo skvělou boloňskou omáčku se špagetami.
Hrachové "maso" stačí přelít horkou vodou nebo přidat do omáčky a povařit. Okamžitě získáte proteiny nabitou pochoutku. Ideální do boloňské omáčky, karbanátků či oblíbené zeleninové směsi.

Příprava:
75 g vegetariánského mletého masa zalijte 250 ml zeleninového vývaru (nebo vodou) a 5 minut vařte. Následně sceďte a zpracujte jako syrové mleté hovězí. TIP: Pokud chcete mít "maso" jemnější zalijte ho 300 ml zeleninového vývaru a vařte 15 minut. Vystačí na 4 porce.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 1549 kJ/ 365,5 kcal
Tuky: 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 10,5 g
z toho cukry: 0,4 g
Vláknina: 5,0 g
Bílkoviny: 77,5 g
Sůl: 0,4 g      


Máte zájem o hrachové maso?
Kontaktujte nás: